Back to blogs

News & Views

11. 07. 2022

Clutch.co nas je uvrstio u Top 10 B2B leadera u Hrvatskoj u 2022!

by Valentina Martinčić

Platforma Clutch.co svake godine sastavlja međunarodnu ljestvicu najuspješnijih IT tvrtki na temelju dokumentiranog prometa iz prethodnih godina, a u 2022. godini, zahvaljujući vrijednom radu i odličnim klijentima, Lloyds digital se također našao na ovoj ljestvici.

Odabir IT partnera složen je na temelju provjerenih referenci na našem profilu i dokumentiranog prometa iz posljednjih godina, Clutch.co nas je ove godine uvrstio među Top 10 B2B leadera u Hrvatskoj.

Clutch.co je vodeća međunarodna platforma za rangiranje i usporedbu tvrtki koje pružaju usluge u mnogim područjima B2B tržišta, posebice u razvoju, IT-u i marketingu, te svake godine sastavlja rang ljestvice. 

Velika nam je čast što su rezultati našeg truda i rada prepoznati od strane Clutch.co, a Lloyds digital timu ovo je bilo samo dodatno nadahnuće i motivacija za sve postojeće, ali i nadolazeće projekte.

Zahvalni smo svim našim zaposlenicima i suradnicima koji čine naš tim bez kojeg ništa ne bi bilo moguće.

Također, zahvalni smo svim našim klijentima koji su zainteresirani za daljnji razvoj poslovanja i razborito ulaganje u industriju.

Biti rangiran u Top 10 najbrže rastućih B2B tvrtki na Clutch.co još je jedan korak na putu kontinuiranog širenja našeg portfelja zadovoljnih klijenata te poboljšanja i jačanja naše suradnje s postojećim klijentima.