Back to blogs

News & Views

07. 07. 2022

Digital Labin se ponovo vraća

by Valentina Martinčić

Ovaj smo tjedan na jedinstven način objavili kako će se ove godine u Labinu ponovno održati međunarodna konferencija Digital Labin.

Dok je poznati rudarski šoht Grada Labina sijao ružičastom bojom, mi smo ispod njega na jedinstven i spektakularan način objavili održavanje ovogodišnje Digital Labin međunarodne konferencije 23. i 24. Rujna, nakon dvije godine pauze.

Domagoj Ostović, naš CEO ispričao je Štoriju kako je to izgledalo prijašnjih godina, ali je i otkrio detalje oko toga što možete očekivati ove godine.

Najavio je kako će ova dvodnevna ICT konferencija ponovo okupiti profesionalce iz IT industrije, digitalne dizajnere i developere iz cijelog svijeta koji će osim jedinstvenih radionica održati i inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama.

Ove godine konferencija će se održati na čak dvije pozornice – Hangar Arena (Design & UX) te Mine Hall (Dev & Data).

Otkrio je i koja su prva imena koja možemo očekivati na konferenciji te kako ćemo krajem ljeta imati priliku poslušati Freeka Van der Hertena, backend developera u belgijskoj tvrtki Spatie, inovativnu i jedinstvenu osnivačicu i direktoricu španjolske digitalne agencije Anton&Irene, Irene Pereyra, osnivača, vlasnika i kreativnog direktora u danskoj tvrtki Spring/Summer, Pellea Martina, a tu su i važna hrvatska imena kao što je Voditelj Flutter odjela Vlaho Poluta iz zagrebačkog Infinuma.

Nakon objave o održavanju Digital Labin konferencije, čak dvoje slučajnih sretnika iz publike imalo je priliku osvojiti karte za ovogodišnju konferenciju.

Ispod ružičasto obojanog šohta na labinskom Pijacalu organizirali smo Ljetne Štorije povodom kojih se održala panel rasprava na temu IT industrije te su naši panelisti dali odgovore na pitanja što se to radi u IT industriji i kako to izgleda u Labinu. Također, otkrili smo i kako to izgleda raditi za jednu od najkreativnijih agenciji u Labinu te smo ispričali svoju Štoriju.

Na panel raspravi sudjelovali su Lelys Hrvatin Jugovac – Marketing Manager, Marijana Smolić – Lead Graphic Designer, Adriano Atanasković – Lead Frontend Developer, Mateo Hrastnik – Lead Mobile App Developer i Eddy Vukušić – Lead UX/UI Designer, koji su podijelili svoja iskustva i savjete svima koji ulaze u svijet IT-a, marketing i grafičkog dizajna.

Rasprava je potaknula na kreativno razmišljanje, djelovanje izvan okvira te kreiranje novih kvalitetnih rješenja s pogledom na budućnost.

Nakon panel rasprave, uslijedila je zabava uz rock and blues zvukove poznatog mladog labinskog benda Restless Sea, dok su svi sudionici uživali u okusima poznate labinske pive Labona, te se osvježavali se na jedinstvenom GIN & COCKTAIL baru Beach Bara Copacabana.

Posebno zahvaljujemo Sonoluxu koji se pobrinuo da šoht zasvijetli u našim bojama te da ozvučenje bude besprijekorno.

Za više fotki s eventa klikni ovdje.

Osigurajte svoje mjesto uz Early Bird ulaznice po posebnim cijenama! 

Više informacija o kartama za ovogodišnje izdanje Digital Labina saznajte na službenoj stranici konferencije.

Stranica pruža sve informacije o kupnji Early Bird kotizacija, ali i smještaju u vrhunskim hotelima čiji će smještajni kapaciteti zbog velikog interesa biti popunjeni već u idućih nekoliko tjedana, stoga organizatori pozivaju na ranije prijave.

Tijekom ovog razdoblja otkrivat ćemo sve više i više novih detalja o Digital Labin konferenciji – stay tuned!

Osigurajte svoju kartu već danas!

Ne zaboravite zapratiti nas na Instagramu Facebooku!