Back to blogs

News & Views

03. 05. 2023

Digital Labin je finalist globalne nagrade Eventex Awards 2023.

by Valentina Martinčić

Digital Labin proglašen je jednim od finalista u kategoriji najboljeg tehnološkog događaja na prestižnoj Eventex Awards 2023!

Digital Labin je više od obične konferencije o sadašnjosti i budućnosti digitalne industrije – to je iskustvo koje ujedinjuje stručnjake u stvaranju digitalnih proizvoda, a Lloyds digital ponosno je objavio kako je Digital Labin izabran za finalista na 13. globalnoj dodjeli nagrada Eventex 2023.

Konferencija Digital Labin prvi put je održana 2018. kao mala konferencija za developere i dizajnere, te je zbilja izuzetno velika čast znati da je naš trud danas prepoznat na globalnoj sceni. Treće izdanje dovelo je imena koja puno govore o snazi i važnost ove konferencije koja je okupila preko 600 ljudi u malom gradu Labinu: Spatie, Spring and Summer, Anton and Irene, Kiwi, Infinum, Bornfight, Productive, poznate su tvrtke za koje znaju čak i oni koji nemaju previše doticaja s IT industrijom.

Svake godine Eventex nagrade prepoznaju i slave vrhunske događaje, proizvode i usluge u industriji. Ulazak među finaliste izniman je uspjeh za Digital Labin i Lloyds digital.

Čast nam je što smo odabrani kao finalisti u kategoriji tehnološkog događaja Eventex Awards, a biti u društvu industrijskih lidera kao što su Dell Technologies World, Web Summit, Web Technology World i Splunk conference govori samo za sebe koja je težina ove nagrade.

Izuzetno sam zadovoljan na prošlogodišnju konferenciju Digital Labin koja je nadmašila sva naša očekivanja, a iznimno sam ponosan što smo proglašeni jednim od finalista Eventex Awards 2023. Povratne informacije koje smo dobili od posjetitelja su fenomenalne, iako me to izuzetno veseli, ponekad me i jednako zastrašuje. To sa sobom nosi i veliku odgovornost jer su očekivanja za iduća izdanja Digital Labin konferencije velika – ali pripreme za ovogodišnje izdanje konferencije su u punom jeku i ne sumnjam da ćemo ponovno nadmašiti sami sebe. Bez obzira na to hoćemo li kući ponijeti glavnu nagradu ili ne, ovo je za nas velika pobjeda! – Domagoj Ostović, CEO Lloyds digital i organizator Digital Labin konferencije.

Ove godine, četvrto izdanje Digital Labin konferencije očekivano se širi, pa će se tako konferencija održati simultano na čak tri pozornice – zadržati će naravno već poznate Design i Dev track, a ovogodišnji novi dodatak je PM track, čime će osim dizajnera i stravstvenih developera u Labinu okupiti i project manageri te business developeri.

Također, novost ove godine je kako će se osim stručnih radionica održati i masterclassovi koje će održati neki od najvećih stručnjaka u industriji te će se i ove godine u Labinu okupiti neka od najvećih svjetskih imena te preko 800 posjetitelja.

Early bird karte (ujedno i najjeftinije) za Digital Labin 2023 možete pronaći na linku.

Pobjednici Eventex Awards 2023 bit će objavljeni 16. svibnja 2023. u 14:00 CET, a potpuni popis finalista dostupan je na službenoj stranici Eventex Awards.